Så er sommer/efterårs sæsonen skudt i gang og rideskolen er kommet godt fra start efter ferien og sommergræs.

Holdoversigten bliver opdateret 1 september, da der er nogle små justeringer:

  • Pga. for få ryttere nedlægges springholdet tirsdag kl. 19:30. Ryttere, der ønsker springundervisning, kan kontakte Bjarne for enetimer. Aften dressurholdet om tirsdagen rykkes frem, så det starter kl. 20:00 i stedet for kl. 20:30.
  • Tre børnehold er nedlagt pga. skolereformen. Fremover vil børnehold omtales som ”young riders”. Dette passer bedre til MAKs målgruppe og hold.

Der vil løbende blive justeret på holdene i rideskolen, så hold øje på hjemmesiden og på ridehusoversigten. Ændringer vil blive meldt ud i god tid.

På torsdag (d. 28/8) er der sløjfestævne – alle rideskolehold rider i skoven.

Henover sommeren har rideskolen sagt farvel til Robin (som Camilla har købt) og Indy. Saxo er på forlænget ferie, men han vender forventeligt stærkt tilbage i løbet af efteråret. Jupiter har været tilbage i reserve, men han forlader snart MAKs rideskole efter god (ok med et buk eller to :-)) og lang tids tjeneste. Vi har fået to nye dejlige rideskoleheste, som er ved at falde på plads på MAK og i flokken.

Der vil i efteråret blive afholdt to rideskolestævner. Følg med på hjemmesiden for nærmere information. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Bjarne.

De sidste år har MAK med stor succes haft en passerordning på rideskoleheste. Ordningen skal – under Bjarnes ledelse – fornyes.

Nye (begyndere og erfarne) ryttere, der ønsker at starte på et MAK rideskolehold, skal først igennem en  halv enetime, så de kan indskrives på det korrekte hold (efter niveau). Tidspunktet  (fredag eftermiddag som udgangspunkt) aftales med Bjarne. Prisen for denne 1/2 intro time er 300 Kr.