Nye hold på Mattssons Rideskole oprettes, hvis der er tilslutning.

Hvis du er interesseret i et af nedenstående hold, så kontakt Karoline Skøt på undervisning@mattsson.dk! Når Karoline har vejret stemningen, melder vi ud hvordan situationen bliver.

Mulighederne er:

• Et “før job skovhold” tirsdag morgen kl. 8:00-9:00. Dette hold vil være et hyggeligt og øvet hold, dvs. med galop på stierne i kontrolleret tempo.

• Et springhold tirsdag eftermiddag kl. 15.30-16.30 for rutinerede ryttere.

• Et skovhold tirsdag kl. 17:00-18:00. Dette vil være et særdeles roligt hold, hvor alle kan være med. Privatryttere, der ikke springer om tirsdagen, er velkomne til at ride med og få dressurhestene rørt. Holdet lukkes ned i november, december, januar og februar pga. mørket. Se: http://www.dbusjaelland.dk/klubservice/Kampe_og_baner/Solnedgang.aspx

Fra på onsdag d. 16 september oprettes et nyt lukket begynderhold for børn mellem kl. 15:00-16:00.

Fra 1 oktober oprettes desuden:

• Et drop-in hold fredag kl. 18.30-19.30 med undervisning v. Laura. Dette hold er for minimum let øvede rideskoleelever. Det koster 150 kr. per gang at deltage (der betales kontant ved hver holdstart). Hver onsdag skrives, hvilke heste, der er ledige på holdet i en lukket Facebookgruppe, og man booker en hest ved at svare på den pågældende opdatering.

• Et nyt let øvet hold søndag 9-10, hvor der rides i skoven, når vejret er godt og ellers på banen/ridehuset.

Bemærk der er ledige pladser på holdet for begynder/ let øvede børn om onsdagen kl. 16:00-17:00.