Indmeld dig i rideklubben.

 • Medlemskontingent opkræves helårligt, betaling for holdundervisning opkræves hver måned. Forfaldsdatoen er altid den 1 hverdag for den pågældende måned. Ved restance kan fortsat ridning ikke tilbydes.
 • Alle betalinger håndteres via PBS
 • Ved aflysning kan erstatningstime/refusion kun ydes , når MAK aflyser således at der er under 4 ridetimer på en måned. Når rytteren er årsag til fraværet, ydes der ingen erstatning.
 • Udmeldelse sker skriftlig, med 1 måneds varsel til den 1 i måneden til regnskab@mattsson.dk.
 • Sikkerhed er vigtig, når man omgås heste. Al ridning og omgang med hestene sker på eget ansvar. Ridehjelm er obligatorisk ved ridning og for børn ligeledes i stalden. Det er vigtigt at instruktioner og regler følges. Det anbefales at tegne en fritidsulykkesforsikring.

  Udfyld nedenstående, for at tilmelde dig

  Dit navn (påkrævet)

  Fødselsdag (påkrævet)

  Adresse (påkrævet)

  Postnummer & By (påkrævet)

  Telefon (påkrævet)

  Din e-mail (påkrævet)

  Søger om optagelse i Mattssons Rideklub fra dato

  Ridedag

  Tid

  Hold

  Egen hest eller part på privathest?

  Betalt for prøvetime kr.

  Ønsker du at tilmeldes nyhedsbrevet?

  Skriv her hvis du har uddybende kommentarer

  Jeg har læst og accepterer betingelserne for medlemsskab af rideklubben og giver hermed mit samtykke til, at Mattssons Rideklub (MR), må gemme mine personoplysninger og behandle mine data sikkert når de bruges til indmeldelse/justering af medlemskab. Mine data kan blive delt med samarbejdspartnere, der har tilknytning hos MR. MR opbevarer mine digitale- og fysiske data sikkert og fortroligt, så længe jeg ønsker at være aktiv hos MR. *Ønsker jeg mine data slettet, kan jeg altid skrive en e-mail med mit ønske til christian@mattsson.dk. Læs betingelserne her.