Medlemsskab

Det er obligatorisk at være medlem af klubben for alle, der rider på MAK eller har deres daglige gang på rideskolen.  Meld dig ind i Mattssons Rideklub her. Udmeldelse skal ske skriftligt med en måneds varsel.

Medlemsskab
Juniorer (0 - 21 år)550 kr. per år
Seniorer (21 +)750 kr. per år

Prislisten gælder fra 1 januar 2016

Rideskole holdundervisning
1 gang ugentligt baseret på 4 ridedage per måned.
Junior ryttere (-18 år)Senior ryttere (18 år +)
Hold på hverdage 1 time550 kr. 650 kr.
Hold i weekenden 1 time550 kr. 650 kr.
Springhold850 kr.850 Kr.

Ryttere, der rider på skolehold på en privathest, får en reduktion på 25 procent af holdprisen.

Såfremt Mattssons Rideklub er skyld i, at ridningen ikke er mulig (hvis der er syge heste eller andre aktiviteter), vil man enten få en erstatningstime eller også trækkes beløbet fra giroopkrævningen.

Er rytterne selv skyld i, at de ikke kan ride på det aftalte tidspunkt, ydes der ikke erstatningstimer, og pengene refunderes ikke.

Betaling dækker fire gange pr. måned. Er der f.eks. fem lørdage i en måned, betales der ikke ekstra, men udgår den ene gang (f.eks. pga. stævner), ydes der ikke refusion.

Privat undervisning

Privat undervisning 1/2 time på egen hest150 kr. pr. gang
Privat undervisning ved Karoline Skøt 1/2 time på egen hest, inkl. moms200 kr. pr. gang
Privat undervisning 1/2 time, inkl. leje af skolehest300 kr. pr. gang
Undervisningskort50 kr. pr. gang - min. 250 pr. måned
Etablissement kort 500 kr. pr. måned

Privat undervisning aftales med den enkelte underviser.

Ryttere som ikke har heste opstaldet hos Mattsson Rideklub, men gerne vil modtage undervisning af en af de til stedets knyttede undervisere, skal betale for undervisningskort.

Kortet giver adgang til benyttelse af faciliteter når der modtages undervisning. Pris 50,- kr. per gang – dog minimum 250,- pr. måned.

Ved anvendelse af stedets faciliteter uden underviser skal der indløses Etablissement kort for minimum en måned – dette er dog med forbehold for spidsbelastningstider.

Skabsleje

BEMÆRK –  fra 1 oktober 2013 opkræves skabsleje halvårligt, og priserne er steget lidt.  Hvis du ikke længere ønsker at leje et skab, bedes du skrive til info@mattsson.dk.

Skabe og opbevaring på loftet.

Det er tilladt at sætte et skab eller anden type opbevaring på loftet mod gårdsplads, ved større ting aftal en plads med Kim eller Chris.

Der SKAL være tydeligt navn og tlf. nr. Der må ikke ligge løse genstande, ikke mærkede sager vil blive fjernet ved de arrangerede oprydninger/rengøring.

Skabsleje
Størrelse 1Størrelse 2Størrelse 3
Skabsleje pr. halvår200 kr.300 kr.400 kr.
Depositum500 kr.