Medlemsskab

Det er obligatorisk at være medlem af klubben for alle, der rider på MAK eller har deres daglige gang på rideskolen.  Meld dig ind i Mattssons Rideklub her. Udmeldelse skal ske skriftligt med en måneds varsel.

Medlemsskab
Juniorer (0 - 21 år)550 kr. per år
Seniorer (21 +)750 kr. per år

Prislisten gælder fra 1 januar 2016

Rideskole holdundervisning
1 gang ugentligt baseret på 4 ridedage per måned.
Junior ryttere (-18 år)Senior ryttere (18 år +)
Hold på hverdage 1 time550 kr. 650 kr.
Hold i weekenden 1 time550 kr. 650 kr.
Springhold850 kr.850 Kr.

Ryttere, der rider på skolehold på en privathest, får en reduktion på 25 procent af holdprisen.

Såfremt Mattssons Rideklub er skyld i, at ridningen ikke er mulig (hvis der er syge heste eller andre aktiviteter), vil man enten få en erstatningstime eller også trækkes beløbet fra giroopkrævningen.

Er rytterne selv skyld i, at de ikke kan ride på det aftalte tidspunkt, ydes der ikke erstatningstimer, og pengene refunderes ikke.

Betaling dækker fire gange pr. måned. Er der f.eks. fem lørdage i en måned, betales der ikke ekstra, men udgår den ene gang (f.eks. pga. stævner), ydes der ikke refusion.

Privat undervisning

Privat undervisning 1/2 time på egen hest150 kr. per gang
Privat undervisning ved Karoline Skøt 1/2 time på egen hest, inkl. moms200 kr. per gang
Privat undervisning 1/2 time, inkl. leje af skolehest300 kr. per gang

Privat undervisning aftales med den enkelte underviser.

Skabsleje

BEMÆRK –  fra 1 oktober 2013 opkræves skabsleje halvårligt, og priserne er steget lidt.  Hvis du ikke længere ønsker at leje et skab, bedes du skrive til info@mattsson.dk.

Skabsleje
Størrelse 1Størrelse 2Størrelse 3
Skabsleje pr. halvår200 kr.300 kr.400 kr.
Depositum500 kr.