Mattssons Rideklub tilbyder rideundervisning for øvede såvel som nybegyndere.  Vi tilbyder hold- og privatundervisning.

Ved undervisning på Mattsson må ryttere kun anvende de registrerede og godkendte undervisere.

Find din underviser her: Bestyrelse – personale

Se oversigten (gældende fra 1 januar 2016) over vores forskellige rideskolehold og ridehuset:  ridehus-oversigt-vinter-2016

På rideskolehestene har vi juniorhold om eftermiddagen og voksenhold om aftenen samt i weekenden. Derudover har vi skovhold.

Begynderhold er som navnet hentyder for folk med ingen eller meget lidt rideerfaring.  Her lægges vægt på at eleverne får en basal forståelse af hesten og dens natur, samt lærer at bevæge sig sikkert og tryg rundt omkring og med hesten.  Vi arbejder med rytterens balance og smidighed og evne til at sidde rigtigt på hesten i alle tre gangarter.

Letøvede hold er for ryttere, som kan sidde rigtigt på hesten i alle tre gangarter og som også kan ride en tur i skoven.  Her arbejdes der videre med smidighed både for hest og rytter, ligesom der lægges vægt på at kunne skille hjælperne ad.

Øvede hold er for ryttere som er klar til at viderudvikle deres ridning.

Mattssons Rideskole har 11 skoleheste. Vi rider både i ridehus, på udendørsbane og i skoven. Der er desuden mulighed for privat individuel undervisning.

Tilmelding kan ske ved at kontakte undervisning@mattsson.dk.  Meld dig ind i Mattssons Rideklub her.

Vores springundervisningdag er primært tirsdag fra kl. 9.00 til kl. 20.00