sponsorer

Klubmestre 2016

Stort tillykke til de dygtige MAK klubmestre 2016 og stort tak til vores sponsorer!  Mette Kaufmann, Chris Winther, Karin Winther og Ingdam’s.

Se opgørelse: Klubmester 2016

Dressur – pony: Kathrine Skøt Hollesen, Allison

Spring – pony: Kathrine Skøt Hollesen, Allison

Dressur – hest: Kathrine Pedersen Jørgensen, Miss Uno

Spring – hest: Anette Aastrup, Sinni-Venta AA

Dressur – skolehest: Camilla Volden Van, Damita

Mest vindende ekvipage samlet I spring og dresser for hest og pony:

Kathrine Skøt Hollesen, Allison

Kirsten Egeskovs Pokal (LC spring – hest): Anette Aastrup, Sinni-Venta AA

Sølvhesteskoen (LB dressur – hest): Alberte Smilla Holm Riis, Sinni-Venta AA

Præmier bliver traditionen tro uddelt under generalforsamlingen d. 20. marts 2017.

Klubmestre 2015

Tillykke til MAKs Klubmestre 2015:

Dressur – pony: Silja Normann Gade, Varus 68

Dressur – hest: Olivia Scheutz Gilsfort, Hamilton F. Damgaard

Spring – hest: Catrine Fischer Christiansen, Mr. Rubino

Kirsten Egeskovs Pokal (LC spring – hest): Linea Boss Hagedorn, Lexi Venta AA

Sølvhesteskoen (LB dressur – hest): Linnea Schmidt, Sinni-Venta AA

Guldpisken (LB spring hest): Stephanie Anthon Storm, Sinni-Venta AA &  Catrine Fischer Christiansen, Mr. Rubino

Årets hjælper: Clara Banke Lenikus

Opgørelse klubmesterskab 2015

Klubmestre 2014: Opgørelse klubmesterskab 2014   Klubmestre 2014

Klubmestre 2013:   Opgørelse Klubmesterskab 2013    Klubmestre 2013

Klubmestre2012, 201120102009, 2008, 2007, 2006, 2005

I løbet af de fire årlige træningsstævner samler de deltagende MAK ekvipager point fra stævne til stævne.

Der rides om fire klubmestertitler:

• Mest vindende ekvipage i spring for pony
  • Mest vindende ekvipage i dressur for pony
  • Mest vindende ekvipage i spring for hest
  • Mest vindende ekvipage i dressur for hest

Udover klubmestrene kåres:

Mest vindende ekvipage i dressur og springning samlet, blandt både ponier og heste.  Vinderen får overrakt et vandrefad med sit navn indgraveret.

Kirsten Egeskovs Pokal går til den mest vindende ekvipage i LC springning for heste. Vinderen får overrakt en sølvpokal med sit navn indgraveret. Sølvpokal oprettet i begyndelsen af 1990’erne. Kirsten Egeskov red på Mattsson fra 1969 hos fru Lilly Mattsson.

Sølvhesteskoen går til den mest vindende ekvipage i LB dressur for heste. Rytteren får sit navn på træpladen der hænger i Rytterstuen. Sølvhesteskoen er oprettet i 1990 og sponsoreret af Idahoes minde. IDAHO var en hest, hvis ejer Erling B. Harby ærede dens minde ved at oprette en fond med det formål, at støtte dressurridningen hos Mattsson. Fonden har adskillige gange stået som hovedsponsor ved vore stævner.

Guldpisken går til den mest vindende ekvipage i springning LB-Guldpiskespringning for heste. Vinderen får sit navn på træpladen under Guldpisken, der er ophængt i Rytterstuen.

Ponysporen går til den mest vindende ekvipage i LB dressur for pony. Ponysporen er oprettet af Joan og Mogens Ahlers Pedersen i år 2002.

Den bedste Hjælper. MAK stævner kan ikke fungere uden vores dygtige og trofaste frivillige hjælpere. For at hædre hjælperne oprettede Mette Nielsen i 2001 denne pris.

Point tæller først fra klasserne LC og opefter, og kun når der er tre eller flere startende ekvipager i klassen. Hvis to eller flere ryttere får samme pointtal, vil vinderen være den, der har flest førstepladser eller højeste placeringer i det hele taget. I dressur vil det være den ekvipage med højeste sammenlagte procentsats. I spring vil det være den, med samlet færrest fejl.  Alle vindere får overrakt deres præmier ved den årlige generalforsamling sidst i marts. Stævneudvalget har ret til at sammenlægge klasser.

Årets klubmesterskab for rideskoleryttere afgøres på baggrund af opnåede resultater i de øvede dressur (LC niveau eller højere) og springklasser (60 cm og op) ved årets 3 rideskolestævner. En rytter kan højest få point for 2 placeringer pr disciplin pr stævne. Der rides om dressur-, spring- og samlet mesterskab. Det samlede klubmesterskab går til den rytter der har optjent flest point i alt, hvor der er optjent point i både dressur og spring.

For at deltage i dysten om at blive klubmester er det en forudsætning at være medlem og starte for MAK.

Point både for privat- og skoleryttere udregnes således:

1. placering: 8 points

2. placering: 6 points

3. placering: 4 points

4. placering: 3 points

Øvrige placeringer: 2 points

Antal af placeringer pr klasse afhænger af antallet af startende i klassen.