Stævner

/Stævner
Stævner2018-04-17T09:32:15+00:00

På Mattssons  afholdes hvert år fire træningsstævner i spring og dressur for ponyer og heste.  Ryttere fra de omkringliggende rideklubber er meget velkomne til at deltage i MAKs stævner. Stævneåret følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december. På klubbens generalforsamling kåres årets klubmestre i dressur og springning for både  privat- og skoleryttere, så alle  – uanset niveau og alder – har noget at træne for.

Vi afholder flere sløjfestævner i løbet af året, hvor equipager som springer en fejlfri runde eller gennemfører et dressurprogram med mindst 60 procent, vinder en sløjfe.

Ryttere udefra er også velkommen.

Spørgsmål og  forslag til stævnerne kan henvendes til Charlotte Bukdahl Jacobsen på mattsson-staevne@hotmail.com.

Der meldes til via DRF-GO Mere information om  stævner og reglementer kan findes på www.rideforbund.dk