På Mattssons  afholdes hvert år fire træningsstævner i spring og dressur for ponyer og heste.  Ryttere fra de omkringliggende rideklubber er meget velkomne til at deltage i MAKs stævner. Stævneåret følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december. På klubbens generalforsamling kåres årets klubmestre i dressur og springning for både  privat- og skoleryttere, så alle  – uanset niveau og alder – har noget at ride for.

Mellem klubstævnerne afholdes sløjfestævner, hvor equipager som springer en fejlfri runde eller gennemfører et dressurprogram med mindst 60 procent, vinder en sløjfe.  Vi veksler mellem sløjfe stævner i spring og dressur.  Ryttere udefra er også velkome til disse.

Der afholdes også regelmæssigt rideskolestævner for rideklubbens skoleryttere.

Spørgsmål og  forslag til stævnerne kan henvendes til Charlotte Bukdahl Jacobsen på mattsson-staevne@hotmail.com.

Mere information om  stævner og reglementer kan findes på www.rideforbund.dk