MAK afholder med jævne mellemrum sløjfestævner i dressur og spring.  Reglerne er simple: rid et dressurprogram til mindst 60% eller spring en fejlfri bane, og du vinder en af vores flotte sløjfer.  Ryttere fra andre klubber er velkomne til at starte!

Følg med og læs om kommende sløjfestævner her på siden og på klubbens facebookside.

16. December Sløjfedressur – se proportioner her: Julesløjfe dressur 16.12.17
foreløbigstartliste16.12.17docx

11. November Sløjfedressur – se proportioner her: sløjfe dressur 11.11.17
Opdateret startliste : Startliste11.november

OBS! Til startende, der kommer udefra med trailer. Vi er lidt udfordret på p-pladsen! Dels har Bellevue Teater præmiere på Folk og Røver i Kardemomme by.
Forestillingerne starter kl. 12 og kl. 15 og vare ca. 2 timer incl. pause. Så kom i godt tid!
Derudover er man i gang med at lægge nyt fortov, hvilke gør at indkørslen nærmest Bellevue Teateret er spærret for indkørsel. Derfor skal man ind af indkørsel nærmest Mattsson. Drej til venstre og køre igennem Cirkel Q (se skitse) og fortsæt ikke lige ud, da der ikke er plads til at komme rundt med trailer. Alternativ, så drej af på Bellevuevej og parker langs banen. Der er parkering forbudt modsat banen, men der er aldrig udstedt P-bøder og vi har haft startende rytter til at hold der mange gange før.

7. oktober 2017 beslagsmed Rasmus Olsen’s sløjfespring

Opdateret 6/10 14.30 – Startliste 07102017 – Sløjfespring

Sidste tilmelding 4/10 til mattsson-staevne@hotmail.com – se klasserne her: Proportioner på DRF GO

30. September 2017 sløjfedressur

19. August 2017 sløjfedressur

Foreløbig Startliste19 August 2017

Cafeen holder åbent under stævnet – og hjemmebag modtages meget gerne!

Frivillige hænder er meget velkomne under stævnerne.  Vi skal have bygget en springbane, og vi mangler bane personale under stævnet.  Kom og få et par hyggelige timer og hjælp din rideklub!