Mattssons Rideskole og Hestepension Aps

Rideklubben – MAK – holder til hos Mattssons Rideskole og Hestepension Aps. Udover at stille faciliteter til rådighed for rideklubbens aktiviteter, driver Mattssons Rideskole og Hestepension Aps en hestepension med opstaldning og pasning af ca. 60 privatheste og ponyer.

Ønsker du at høre mere om evt. opstaldning af din hest hos Mattssons Hestepension eller har du andre spørgsmål, så kontakt hestepensionenens daglige leder Kim Storm Pallesen på tlf. 40964495, Kim træffes bedst på hverdage mell.10.00-15.00.

Hestepensionens personale muger hver morgen, og der bliver fodret og givet hø eller wrap tre gange om dagen.  Strøelsen består af halm eller box-straw.

Regler for opbevaring/håndtering og flytning af sadler m.v. i sommerferie pr. 1.Maj 2020 :

Der opkræves 500,00 pr hest, hvor ejer ikke tømmer sadelrum; sadel, trense, stringlekasse(r) m.m. og pind på boksdøren, når hesten er på ferie i sommermånederne.

Ved oprettelse af aftale, beder vi dig underskrive vores OPSTALDNINGSAFTALE 2019 – gældende fra 1. juni 2019

Du kan tilmelde din hest fold ordning på små folde ved stalden, eller du kan selv trække på fold og selv reservere tid på tavler i gården Regler for skov- og jordfolde

Læs meget gerne vores folder :  Velkommen som pensionær

Priser pr. måned pr. 1/1 2020

Gebyr for opkrævning kr. 30,- – vi modtager gerne indbetalinger via betalingsservice som er gratis.

Opstaldning pr. måned
Alle priser er inklusiv moms
Boksleje inkl. aktivitetstillæg som udgør kr. 8004200 Kr.
Reservation af boks juni- august1375 Kr.
Reservation af boks September - maj1750 Kr.
Ekstra wrap362 Kr.
Boks straw ( 3 stk. pr. uge, hvis mere 93,75 pr. stk.)312 Kr.
Foldordning625 Kr.
Dækken af og på312 Kr.
Gamascher af og på312 Kr.
Opsadling 8 gange om måneden (derefter 50,- pr. gang)350 Kr.
Medicingivning pr. gang31 Kr.
Heste på skridtbånd50 Kr.
Rens af gummimåtter i boks - sommerferie1250 Kr.
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]