Klubstævner

Klubstævner 2018-02-13T10:07:34+00:00

I løbet af året afholdes 4 klubstævner i spring og dressur.  Meld dig til her: http://go.rideforbund.dk/forside.aspx.  Det er ikke kun MAK ryttere der stiller til start, men der er deltagere fra mange af de omkringliggerne klubber, og der plejer at være stor tilmelding.

Ved kalenderårets afslutning gøres regnskabet op, og klubmestrene kåres for både privatryttere og for skoleryttere. Præmierne overrækkes på den årlige generalforsamling.

Vi glæder os til den nye stævne sæson og til at velkomme MAK ekvipager og også ryttere udefra til vores hyggelige stævner.

OBS! I skal indløse rytterlicens pr. 1/1-2018 for at deltage i D stævner.

Til ryttere udefra: Ved brug af GPS – indtast adressen: Circle K, Strandvejen 455, 2930 Klampenborg

Stævner i 2018

Vi starter den nye stævne sæson d.17-18/3 hvor vi igen i år har Barney Cup

Husk at alle startende MAK ryttere skal hjælpe i mindst to timer under stævnet.  Alle andre MAK ryttere er meget velkomne til at hjælpe, enten under stævnet i sekretariatet, på banen eller som skriver for dommer eller i cafeen.  Kom og få nogle hyggelige timer og gør klubben en stor tjeneste.

Vores populære cafe vil være åben under stævnet, og hjemmebag modtages meget gerne.

Stævner 2017

Charlottenlund Dyreklinik-klubstævne 28-29 Oktober Resultater i DRF Live

Beslagsmed Rasmus Olsen’s Cup d. 9-10/9 aflyst istedet blev afholdt  Rasmus Olsen’s sløjfespring 7/10

Nels og Josephine Cup 17-18/6 Resultater i DRF Live