I løbet af året afholdes 4 klubstævner i spring og dressur.  Meld dig til her: http://go.rideforbund.dk/forside.aspx.  Det er ikke kun MAK ryttere der stiller til start, men der er deltagere fra mange af de omkringliggerne klubber, og der plejer at være stor tilmelding.

Ved kalenderårets afslutning gøres regnskabet op, og klubmestrene kåres for både privatryttere og for skoleryttere. Præmierne overrækkes på den årlige generalforsamling.

Vi glæder os til den nye stævne sæson og til at velkomme MAK ekvipager og også ryttere udefra til vores hyggelige stævner.

Stævner i 2017

Barney Cup: 25-26 februar 2017

Vi glæder os til at byde velkommen til årets første MAK klubstævne 2017.  Barney Cup afholdes i weekenden d. 25-26 februar. Stævnet afholdes i ridehus 20 x 40 (dressur B-bane, også for Heste), og opvarmning i både spring og dressur foregår på udendørs ridebane.  Tilmelding via DRF Go indtil 19 februar eller på mattsson-staevne@hotmail.com hvor indskud + 30 kr. i gebyr bedes overføres til 4190-4201007488 og påført rytterens navn.

Se mere i propositionerne:  Barney Cup propositioner

Vores populære cafe vil være åben under stævnet, og hjemmebag modtages meget gerne.

Husk at alle startende MAK ryttere skal hjælpe i mindst to timer under stævnet.  Alle andre MAK ryttere er meget velkomne til at hjælpe, enten under stævnet i sekretariatet, på banen eller som skriver for dommer eller i cafeen.  Kom og få nogle hyggelige timer og gør klubben en stor tjeneste!

Resultater fra tidligere stævner